Zenica: +387 32 245 451 // Sarajevo: +387 33 271 281

Dobro došli / BISS - TOURS d.o.o. / Webmail

ADVENT U ZAGREBU + BOŽIĆNA PRIČA OBITELJI SALAJ

Zagreb, Croatia
već od 45 KM
  • Aktuelna putovanja
  • BUS
  • Pratilac grupe
  • Savremena oprema


RASPORED & DETALJI

Jeste li se ikada pitali kako biste izgledali u nekom od idiličnih božićnih filmova? Snijeg, više od dva milijuna ukrasnih lampica, svjetleći sobovi sa saonicama te snjegovići oko vas? Ne brinite, za doživjeti ovo ne morate postati filmski glumac, dovoljno je sa Travel agency Biss-tours posjetiti Božićnu priču obitelji Salaj u Grabovnici pored Čazme, gdje možete doživjeti pravu božićnu bajku!

 

1.DAN 15.12.2018.
Polazak iz Sarajeva u 02:00 ispred Zemaljskog muzeja. Nastavak vožnje i prikupljanje putnika u Visokom, Kaknju, Zenici, Žepču, Maglaju… Dolazak u Zagreb. Fakultativno obilazak Zagreba u pratnji lokalnog vodiča. Kad budete šetali zagrebačkim ulicama, razgledali njegove spomenike…vi ćete mu se diviti. Ali kad budete sjedili u nekoj od njegovih kafana, šetali ulicama i parkovima ili pak razgovarali s ljudima, vi ćete Zagreb voljeti. Obilazak obuhvata: Gornji grad ili Gradec, Trg sv. Marka, crkvu sv. Marka, Banske dvore, Kamenita vrata, Kulu Lotrščak, Kaptol, Zagrebačku katedralu, Trg bana Jelačića, fontanu Manduševac, Cvijetni trg…Slobodno vrijeme za uživanje u prazničnom ambijentu u najboljoj evropskoj adventskoj destinaciji. Prošle godine je adventski sajam u Zagrebu proglašen za najbolji u Evropi. Uvjerite se zašto! U 15h polazak prema Čazmi do imanja Salaj. Na imanju porodice Salaj čeka vas čarolija sa gotovo 2 miliona lampica, izložba likova iz crtića, božićni sajam i bogata gastro ponuda. Polazak prema BiH u večernjim satima

 

Cijena aranžmana: 45 KM
Popust za djecu do 12 godina 30 %

 

Aranžman obuhvata:

* Prijevoz modernim turističkim autobusom ( TV – video, WC , caffe-bar, klima uređaj )
* Pratilac grupe i kompletna organizacija putovanja

 

Aranžman ne obuhvata:

* PZO 2 KM (4 KM za osobe u dobi 60-75 godina)
* Sadržaje koji nisu predviđeni ovim programom
* Obavezna doplata za odlazak na imanje Salaj – Božićna priča 15 KM (prevoz i ulaznica)
* Doplata za posebno sjedište u autobusu 40,00 KM (sjedišta iza vozača, sjedišta za stolom, sjedišta iza 2. vrata)

 

Fakultativni izlet:

*Obilazak Zagreba 10 €

 

Potrebna dokumentacija:

Biometrijski pasoš sa datumom važenja min 90 dana od planiranog datuma povratka sa putovanja.

 

 

Za ovaj aranžman vrijede Opšti uslovi putovanja „BABIĆ-BISSTOURS“ d.o.o. Zenica iz 2008. a koji su usklađeni sa UTA BIH standardima.