Zenica: +387 32 245 451 // Sarajevo: +387 33 271 281

Dobro došli / BISS - TOURS d.o.o. / Webmail

APRIL U BEOGRADU

Beograd
već od 109 KM
  • Aktuelna putovanja
  • BUS
  • Hotel
  • Izlet/Obilazak
  • Pratilac grupe


RASPORED & DETALJI

SAJAM KOZMETIKE „DODIR PARIZA“ + DJEČIJI SAJAM + MEĐUNARODNI SAJAM NAUTIKE, LOVA I RIBOLOVA

Jednom kada posjetite Beograd uvijek ćete se vraćati. Bez obzira na to koliko godina imate, kakav je vaš životni stil i koliko novca želite da potrošite pronaći ćete nešto za sebe. Da Beograd osim noćnog života nudi i obilje drugih turističkih atrakcija, uvjerit ćete se sami. Biće ovo prilika da posjetite neke od najznačajnijih sajmova:
„Dodir Pariza“ – Međunarodni kongres i sajam kozmetike, njege kose, estetike i zdravlja. Riječ je o najvećoj manifestaciji ove vrste u regionu, koja okuplja proizvođače, predstavnike i distributere najpoznatijih svjetskih brendova kozmetičkih i frizerskih kuća.Ponuda na sajmu kozmetike ispunjava očekivanja i najzahtjevnijih posjetilaca. Bilo da ste u potrazi za proizvodima, aparatima, savjetima ili edukacijom na sajmu ćete ih sigurno pronaći. 

Dječiji sajam – Igra, smijeh, pjesma i zabava zaštitni su znak ovog sajma. Na sajmu učestvuje veliki broj izlagača koji predstavljaju svoje proizvode i sadržaje vezane za pravilan rast i razvoj djece. Svi posjetioci dobijaju besplatne uzorke, a mogu iskoristiti i povoljnost kupovine proizvoda koji su dostupni samo na ovom sajmu.
Sajam nautike, lova i ribolova je specijalizovana manifestacija za plovila svih vrsta, opremu za lov i ribolov, sportove na vodi i ronjenje, nautičku, kamp i outdoor opremu. Poseban akcent se stavlja na segment lova i ribolova, koji svake godine zauzima sve značajniju poziciju, gdje se mogu vidjeti veliki ali i mali distributeri i proizvođači opreme za ova dva hobija ili sporta, kako za koga.

 

 

1.DAN 04.04.2020. / Subota / Sarajevo – Beograd
Polazak iz Sarajeva ispred Zemaljskog muzeja u 01:00. Vožnja preko Visokog, Kaknja, Zenice, Maglaja, Doboja uz usputno prikupljanje putnika i pauze po potrebi grupe.
Dolazak u Beograd u jutarnjim satima. Slobodno vrijeme ili Fakultativno: obilazak Beograda i njegovih znamenitosti (Narodna skupština, Crkva sv. Marka, Stari dvor, Novi dvor, Pionirski park, Trg Nikole Pašića, Terazije, Trg Republike, Skadarlija, Knez Mihajlova, Kalemegdan…) Smještaj grupe u hotel u poslijepodnevnim satima. Slobodno vrijeme ili fakultativno: romantično krstarenje Dunavom i Savom, rijekama na čijem ušću Beograd leži i koje uobličavaju duh grada jedan je od načina da upoznate Beograd. Prepustite se prijatnom krstarenju širokim i mirnim ravničarskim Dunavom i prelijepom Savom. Ostavite gradsku vrevu i saobraćajne gužve, opustite se i uživajte u veličanstvenim rijekama i u ugodnoj atmosferi na brodu. Nakon krstarenja mogućnost odlaska u Skadarliju, čuvenu boemsku četvrt gdje Vas u brojnim restoranima očekuju uživo nastupi tamburaša. Povratak u hotel. Noćenje.

2.DAN 05.04.2020. / Nedjelja / Beograd – Sarajevo
Doručak. Odjava iz hotela. Odlazak na Beogradski sajam gdje se u halama 1-4 oržavaju čak tri sajma: Međunarodni kongres i sajam kozmetike, njege kose, estetike i zdravlja „Dodir Parita“., Dječiji sajam i Sajam nautike, lova i ribolova. Individualni ulazak prema interesovanju putnika (zadržavanje cca 3 sata) Slijedi odlazak u jedan od najvećih shopping centara na Balkanu – Shopping centar Ušće gdje uz ugodnu atmosferu možete obaviti kupovinu po veoma niskim cijenama. Povratak prema BiH u predvečernjim satima.

 

 

CIJENA ARANŽMANA 109 KM

 

 

Aranžman obuhvata:

* Prijevoz modernim turističkim autobusom ( TV – video, WC , caffe-bar, klima uređaj )
* Smještaj u hotelu 3* u Beogradu na bazi 1 noćenja sa doručkom
* Pratilac grupe i kompletna organizacija putovanja
* Odlazak do Tržnog centra Ušće

Aranžman ne obuhvata:

* Obavezno putničko-zdravstveno osiguranje 4 KM (8 KM za osobe u dobi 60-75 godina)
* Doplata za 1/1 sobu 30 KM
* Sadržaje koji nisu predviđeni ovim programom
* Ulaznice za muzeje i Ulaznice za Sajam
* Doplata za posebno odabrano sjedište u autobusu (sjedišta iza vozača, sjedišta za stolom, sjedišta iza 2. vrata) -50,00 KM, doplata za ostala sjedišta po izboru – 20,00 KM (Smještaj putnika u autobusu po redoslijedu prijava. Nije obavezna doplata sjedišta!)

*Fakultativni izleti:
-Obilazak Beograda sa pratiocem 10,00 €
-Krstaranje Dunavom i Savom 10,00 €
-PAKET IZLETA: Obilazak Beograda + krstarenje 15 €

Potrebna dokumenacija:

* Lična karta ili biometrijski pasoš

 

 

Za ovaj aranžman vrijede Opšti uslovi putovanja „BABIĆ-BISSTOURS“ d.o.o. Zenica iz 2008. a koji su uskla đeni sa UTA BIH standardima.