fbpx
Zenica: +387 32 245 451 // Sarajevo: +387 33 271 281

Dobro došli / BISS - TOURS d.o.o. / Webmail

Beč – Advent

Beč
već od 150 KM
  • Aktuelna putovanja
  • BUS - visoka turistička klasa
  • Doručak
  • Hotel
  • Organizacija putovanja
  • Pratilac grupe


RASPORED & DETALJI

3 dana 1 n/d

 

 

PETAK 07.01.2022
Polazak oko 20:00 iz Sarajeva..Vožnja prema Hrvatskoj,Sloveniji ,Austriji uz pauze po potrebi grupe
SUBOTA
Dolazak u jutarnjim satima u Shopping City Süd (SCS) u Beču. SCS je najveći tržni centar u Beču i drugi u Evropi sa površinom oko 176.000 m2 , 330 prodavnica i 4.500 zaposlenih. Tajna jeftinog shoppinga u Beču je u SCS-u gdje su zastupljeni brojni svjetski poznati brendovi (C&A, H&M, PRIMARK, Hugo Boss, Jack Wolfskin, Lacoste, Müller, Vero Moda, Zara, Pull & Bear, Levi’s, Geox i brojni drugi). U sklopu centra nalazi se i svjetski poznata IKEA, te Media Markt, Saturn, Conrad… Slobodno vrijeme za razgledanje i shopping. U poslijepodnevnim satima smještaj grupe u hotel u Beču. Slobodno vrijeme. Noćenje.
NEDJELJA
Doručak. Check out iz hotela do 9h. Fakultativno razgledanje Beča: Karlsplatz i Karlskirche, zgrada Musikverein u kojoj se održava čuveni Bečki novogodišnji koncert, Secession, Naturhistoriches Museum, Kunsthistoriches Museum, Museum Quarter, veliki kružni bulevar Ringstrasse sa Parlamentom, Burgtheatrom, Rathaus, Votivkirche. Šetnja kroz Heldenplatz i Hofburg do Stephansplatz i Stephansdom. Ili slobodno vrijeme za šetnju i individualno razgledanje grada. Fakultativno odlazak do čuvenog dvorca Schönbrunn, jedne od najpoznatijih carskih palata svijeta. Luksuz i raskoš su jednostavno neponovljivi. Osjetite aristokratski duh u apartmanima Franje Josifa, kročite u sobe Marije Terezije ili zastanite usred Velike Galerije gdje su uz bečki valcer uživale najuticajnije ličnosti Evrope XVIII i XIX veka. Uđite u lavirint romantičnih staza u carskom parku i učinite Vaš boravak u Schönbrunn-u nezaboravnim. Polazak kući u kasnim poslijepodnevnim satima.

 

 

 

Cijena aranžmana 150 KM

 

 

 

Aranžman obuhvata:

* Prijevoz modernim turističkim autobusom ( TV – video, WC , caffe-bar, klima uređaj )
* Smještaj u hotelu sa 3* u Beču na bazi 1 noćenja sa doručkom
* Pratilac grupe i kompletna organizacija putovanja

Aranžman ne obuhvata:

* PZO 6 KM
* Fakultativne izlete
* Sadržaje koji nisu predviđeni ovim programom
* Ulaznice
* Doplata za 1/1 40 KM

– Fakultativni izleti:
* Obilazak Beča s pratiocem 10 €
* Schönbrunn 25 €

Potrebna dokumenacija:

* Biometrijski pasoš

 

Za ovaj aranžman vrijede Opšti uslovi putovanja „BABIĆ-BISSTOURS“ d.o.o. Zenica iz 2008. a koji su usklađeni sa UTA BIH standardima.


VAŽNO!
POLASCI U JANAURU 2021

Iz BiH 12.01.2021. I 26.01.2021.
Iz Skandinavije 15.01.2021. I 29.01.2021.