Zenica: +387 32 245 451 // Sarajevo: +387 33 271 281

Dobro došli / BISS - TOURS d.o.o. / Webmail

BEOGRAD + IKEA

Belgrade, Serbia
već od 99 KM
  • Aktuelna putovanja
  • BUS - visoka turistička klasa
  • Hotel
  • Izlet/Obilazak
  • Organizacija putovanja
  • Pratilac grupe


RASPORED & DETALJI

Jednom kada posjetite Beograd uvijek ćete se vraćati. Utisci o bilo kojem gradu su subjektivni, ali za Beograd postoji dosta stvari oko kojih će se svi koji su ga posjetili složiti. Bez obzira na to koliko godina imate, kakav je vaš životni stil i koliko novca želite da potrošite pronaći ćete nešto za sebe. Postoje mjesta u Beogradu koje obavezno morate da vidite i osjetite. Ulice, trgovi, spomenici, parkovi, česme,… i druge znamenitosti koje zaslužuju preporuku.

 

 

1. DAN, (Subota) 21.11.2020
Polazak iz Sarajeva ispred Zemaljskog muzeja u 00:05. Vožnja preko Visokog, Kaknja, Zenice, Maglaja,Doboja, Tuzle uz usputno prikupljanje putnika. Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim satima. Gratis obilazak Beograda i njegovih znamenitosti (Narodna skupština, Crkva sv. Marka, Stari dvor, Novi dvor, Pionirski park, Trg Nikole Pašića, Terazije, Trg Republike, Skadarlija, Knez Mihajlova, Kalemegdan…) Smještaj grupe u hotel u poslijepodnevnim satima. Slobodno vrijeme ili u večernjim satima fakultativno: romantično krstarenje Dunavom i Savom, rijekama na čijem ušću Beograd leži i koje uobličavaju duh grada – to je još jedan je od načina da upoznate Beograd. Prepustite se prijatnom krstarenju širokim i mirnim ravničarskim Dunavom i prelijepom Savom. Ostavite gradsku vrevu i saobraćajne gužve, opustite se i uživajte u veličanstvenim rijekama i u ugodnoj atmosferi na brodu. Povratak u hotel ili mogućnost organizovanog odlaska u Skadarliju, čuvenu boemsku četvrt gdje Vas u brojnim restoranima očekuju uživo nastupi tamburaša. Noćenje.

2.DAN, (Nedjelja), 22.11.2020.
Doručak. Check out. Odlazak u IKEA shopping centar. Slobodno vrijeme za shopping, razgledanje ili odmor u nekom od mnogobrojnih restorana i kafića unutar samog centra (cca 3 sata). Zatim slijedi odlazak u jedan od najvećih shopping centara na Balkanu – Shopping centar Ušće gdje uz ugodnu atmosferu možete obaviti kupovinu po veoma niskim cijenama. Polazak za BiH u večernjim satima.

 

 CIJENA ARANŽMANA 99 KM (za prijave do 09.11.2020.)
115,00 KM (za uplate nakon 09.11.2020.) –

 

 

Aranžman obuhvata:

* Prijevoz modernim turističkim autobusom ( TV – video, WC , caffe-bar, klima uređaj )
* Smještaj u hotelu 3* u Beogradu na bazi 1 noćenja sa doručkom
* Pratilac grupe i kompletna organizacija putovanja
* Gratis obilazak Beograda ; odlazak do Tržnog centra Ušće I IKEA centra

Aranžman ne obuhvata:

* PZO 4 KM ( 8 KM za osobe u dobi 60-75 godina)
* Fakultativne izlete: Krstarenje 10€
* Doplata za 1/1 sobu 30 KM
* Sadržaje koji nisu predviđeni ovim programom
* Ulaznice za muzeje

* Doplata za posebno odabrano sjedište u autobusu (sjedišta iza vozača, sjedišta za stolom, sjedišta iza 2. vrata) – 50,00 KM, doplata za ostala sjedišta po izboru – 20,00 KM (Smještaj putnika u autobusu po redoslijedu prijava. Nije obavezna doplata sjedišta!).

Potrebna dokumentacija:

* Pasoš ili lična karta

 

 

Za ovaj aranžman vrijede Opšti uslovi putovanja „BABIĆ-BISSTOURS“ d.o.o. Zenica iz 2008. a koji su usklađeni sa UTA BIH standardima.