Zenica: +387 32 245 451 // Sarajevo: +387 33 271 281

Dobro došli / BISS - TOURS d.o.o. / Webmail

Beograd – Novi Sad

Beograd
već od 149 KM
  • Maj
  • BUS
  • Doručak
  • Hotel
  • Izlet/Obilazak
  • Pratilac grupe


RASPORED & DETALJI

 

Aranžman 3 dana – 2 noćenja sa doručkom u hotelu 3*

 

Jednom kada posjetite Beograd uvijek ćete se vraćati. Utisci o bilo kojem gradu su subjektivni, ali za Beograd postoji dosta stvari oko kojih će se svi koji su ga posjetili složiti. Bogat i živ noćni život, obilje ukusnih jela po niskim cijenama, neuobičajeno ljubazni i gostoljubljivi ljudi. Beograd ima dobru reputaciju za noćni život sa veoma dobrim razlogom. Bez obzira na to koliko godina imate, kakav je vaš životni stil i koliko novca želite da potrošite pronaći ćete nešto za sebe. Da Beograd osim noćnog života nudi i obilje drugih turističkih atrakcija, uvjerit ćete se sami. Postoje mjesta u Beogradu koje obavezno morate da vidite i osjetite. Ulice, trgovi, spomenici, parkovi, česme,… i druge znamenitosti koje zaslužuju preporuku.

 

 

1. (UTORAK) DAN: 30.04.2019.
Polazak u 01:00 h iz Sarajeva ispred Zemaljskog muzeja. Putovanje preko Zenice, Doboja I Tuzle. Dolazak u Beograd u jutarnjim satima. Fakultativno: Obilazak Beograda (Narodna skupština, crkva Svetog Marka, Stari dvor, Andrićev venac, Pionirski park, Novi dvor, Trg Nikole Pašića, Terazije, Trg Republike, Knez Mihajlova, Kalemegdan i dr.) Check-in u hotel u poslijepodnevnim satima. Slobodno vrijeme za odmor. U večernjim satima Fakultativno: krstarenje Dunavom i Savom (rijekama na čijem ušću Beograd leži i koje uobličavaju duh grada,) jedan je od načina da upoznate Beograd – jedan od najstarijih gradova Evrope. Prepustite se prijatnom krstarenju širokim i mirnim ravničarskim Dunavom i prelijepom Savom. Ostavite gradsku vrevu i saobraćajne gužve, opustite se i uživajte u veličanstvenim rijekama i u ugodnoj atmosferi na brodu. Povratak u hotel. Noćenje.

2. (SRIJEDA) DAN: 01.05.2019. BEOGRAD – NOVI SAD
Doručak. Fakultativno: jednodnevna posjeta Novom Sadu i obilazak znamenitosti: Narodno Pozorište, Trg Slobode, Tanurdžićeva palata, Rimokatolička crkva, Vladičin Dvor, spomenici, Petrovaradinska tvrđava…Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. Povratak u Beograd. Mogućnost odlaska na Skadarliju i zabavu uz muziku uživo u nekom od brojnih restorana. Noćenje.

3. (ČETVRTAK) DAN: 02.05.2019.
Doručak. Check-out iz hotela. Obilazak Muzeja historije Jugoslavije gdje se nalazi čuvena Kuća cvijeća (individualna kupovina ulaznica na blagajni muzeja). Nakon toga odlazak u jedan od najvećih shopping-centara na Balkanu TC Ušće gdje uz ugodnu atmosferu možete obaviti shopping po niskim cijenama. Polazak za BiH u poslijepodnevnim satima. Dolazak u BiH u kasnim večernjim satima. Kraj programa.

 

CIJENA ARANŽMANA: 149 KM
Popust za djecu do 12 godina 30%

 

Aranžman obuhvata:

• Prijevoz modernim turističkimautobusom (TV – video, WC , caffe-bar, klima uređaj )
• Smještaj u hotelu 3*** u Beogradu na bazi 2 noćenja sa doručkom
• Pratilac grupe i kompletna organizacija putovanja
• Gratis odlazak do tržnog centra Ušće

Aranžman ne obuhvata:

• Putničko-zdravstveno osiguranje 6 KM/putnik (12 KM za osobe u dobi 60-75 godina)
• Doplata za posebno sjedište u autobusu 50,00 KM (sjedišta iza vozača, sjedišta za stolom, sjedišta iza 2. vrata)
• Doplata za jednokrevetnu sobu 30,00 KM po noći

Fakultativne izlete:

◦ Obilazak Beograda sa pratiocem 10 €
◦ Krstaranje Dunavom i Savom 10 €
◦ Novi Sad 10 €
◦ PAKET IZLETA: Obilazak Beograda + krstarenje 15 €

Potrebna dokumenacija:

• Pasoš ili lična karta