Zenica: +387 32 245 451 // Sarajevo: +387 33 271 281

Dobro došli / BISS - TOURS d.o.o. / Webmail

Beograd – SAJAM KNJIGA

Beograd
već od 35 KM
  • Aktuelna putovanja
  • BUS
  • Pratilac grupe


RASPORED & DETALJI

 

Jednom kada posjetite Beograd uvijek ćete se vraćati. Utisci o bilo kojem gradu su subjektivni, ali za Beograd postoji dosta stvari oko kojih će se svi koji su ga posjetili složiti. obilje ukusnih jela po niskim cijenama, neuobičajeno ljubazni i gostoljubljivi ljudi. Bez obzira na to koliko godina imate, kakav je vaš životni stil i koliko novca želite da potrošite pronaći ćete nešto za sebe. Postoje mjesta u Beogradu koje obavezno morate da vidite i osjetite. Ulice, trgovi, spomenici, parkovi, česme,… i druge znamenitosti koje zaslužuju preporuku. 

 

1. DAN 
Polazak poslije ponoći iz Sarajeva. Dolazak u Beograd u jutarnjim satima. Po dolasku u Beograd planiranje obilazak grada i njegovih znamenitosti (Narodna skupština, crkva Svetog Marka, Stari dvor, Andrićev venac, Pionirski park, Novi dvor, Trg Nikole Pašića, Terazije, raskrsnica London, Trg Republike, Knez Mihajlova, Kalemegdan i dr.).Nakon obilaska grada imat ćemo slobodno vrijeme. U popodnevnim satima planirana je posjeta Sajmu knjige cca 4h. U predvečernjim satima krstarenje brodicom (KrstarenjeDunavom i Savom, rijekama na čijem ušću leži Beograd i koje uobličavaju duh grada, još jedan je od načina da upoznate Beograd).Polazak za BiH u večernjim satima.

 

 

TERMIN I: 20.10. NEDJELJA
TERMIN II: 26.10. SUBOTA

 

Cijena aranžmana:

Sarajevo – Visoko 45 KM
Kakanj – Zenica :40 KM
Žepče – Maglaj : 35 KM

 

 

Aranžman obuhvata:

* Prijevoz modernim turističkim autobusom ( TV – video, WC , caffe-bar, klima uređaj )
* Pratilac grupe i kompletna organizacija putovanja

Aranžman ne obuhvata:

* PZO 2 KM
* Sadržaje koji nisu predviđeni ovim programom
* Ulaznicu na sajam
* Fakultativni izleti:
*Obilazak Beograda s pratiocem 10€
*Krstarenje 10€
* PAKET IZLETA 15€

Potrebna dokumenacija:

* Lična ili pasoš

 

 

Za ovaj aranžman vrijede Opšti uslovi putovanja „BABIĆ-BISSTOURS“ d.o.o. Zenica iz 2008. a koji su usklađeni sa UTA BIH standardima.