Zenica: +387 32 245 451 // Sarajevo: +387 33 271 281

Dobro došli / BISS - TOURS d.o.o. / Webmail

Dubrovnik

Dubrovnik
već od 45 KM
  • Aktuelna putovanja
  • BUS
  • Izlet/Obilazak
  • Pratilac grupe


RASPORED & DETALJI

Dubrovnik je jedna od najatraktivnijih i najpoznatijih turističkih destinacija na Sredozemlju. Upisan je u UNESCO-v popis svjetske baštine. Ovaj grad je u isto vrijeme grad muzej i živa pozornica, idealan spoj historije i savremenosti. Svaki dio jadranskog bisera, kako ga nazivaju posjeduje svoju vrijednost. Njegove mnogobrojne crkve i drugi sakralni objekti, gradske zidine, tvrđave, muzeji svojom iznimnom historijskom vrijednosti očaravaju svakog posjetitelja. Dolazak u Dubrovnik znači i uživanje u plavetnilu mora i neba, jedinstvenim zalascima sunca, te u prirodnim znamenitostima ovog kraja….

 

 

1.DAN, 11.04.2020. / subota
Polazak iz Zenice sa dogovorenog mjesta u 02:00. Vožnja preko Kaknja, Visokog, Sarajeva, Mostara. Dolazak u Dubrovnik u ranim popodnevnim satima. Dubrovnik, jadranski biser, grad je čija ljepota očarava cijeli svijet i koji privlači brojne goste. Mjesto je to bogate historijske baštine, a najvrjedniji dio te ostavštine impozantne su Dubrovačke zidine. Fakultativno: Obilazak Dubrovnika i njegovih znamenitosti u pratnji stručnog vodiča(Orlandov stup, Palača Sponza, Prijeko ulica, Stradun, Onofrijeva česma-fontana, Ljekarna male braće, Revelin, Knežev dvor i druge znamenitosti). Slobodno vrijeme za uživanje…mogućnost krstarenja brodicom i prilika da uživate u panorami Dubrovnika i otoka Lokruma. U poslijepodnevnim satima polazak prema BiH. Dolazak na odredište u kasnim večernjim satima.

 

 

CIJENA ARANŽMANA 45 KM

 

 

Aranžman obuhvata:

*Prijevoz modernim turističkim autobusom ( TV – video, WC , caffe-bar, klima uređaj)
*Pratilac grupe i kompletna organizacija putovanja

Aranžman ne obuhvata:

*Obilazak Dubrovnika sa lokalnim licenciranim vodičem 15 KM
* PZO 2 KM
*Sadržaje koji nisu predviđeni ovim programom, ulaznice

POTREBNA DOKUMENTACIJA:

•Biometrijski pasoš sa rokom važenja 90 dana od dana povratka sa putovanja

 

 

Za ovaj aranžman vrijede Opći uslovi putovanja „BABIĆ-BISSTOURS“ d.o.o. Zenica iz 2008. a koji su usklađeni sa UTA BIH standardima.