fbpx
Zenica: +387 32 245 451 // Sarajevo: +387 33 271 281

HERCEG NOVI – DUBROVNIK – TREBINJE

Herceg Novi
već od 299 KM
  • Nova godina
  • BUS - visoka turistička klasa
  • Doručak
  • Hotel
  • Izlet / Obilazak
  • Organizacija putovanja
  • Pratilac grupe


RASPORED & DETALJI

Novogodišnji praznici u Herceg Novom i posjet Dubrovniku nude vam priliku da započnete novu godinu na nevjerojatan način, okruženi ljepotom i kulturom ovog prekrasnog područja. Herceg Novi, smješten na obali Crnogorskog primorja, nudi prekrasne plaže, bogatu historiju i prirodne ljepote, čineći ga idealnom destinacijom za Novogodišnje praznike. Uz večernji posjet Dubrovniku iz nudimo vam uživanje u prekrasnom krajoliku i doček Nove na otvorenom uz Zdravka Čolića, ikone Balkana, koji će svojim nastupom stvoriti nezaboravan doživljaj.

Herceg Novi i Dubrovnik nude raznoliku kulinarsku ponudu, tako da ćete moći uživati u lokalnim specijalitetima i internacionalnim jelima tokom svog boravka.

 

 

1.DAN 31.12.2023. – nedjelja
Okupljanje grupe i polazak iz Sarajeva u ranim jutarnjim satima. Prikupljanje putnika u ostalim gradovima te vožnja prema Herceg Novom s pauzama po potrebi grupe. Dolazak i check in u hotel u poslijepodnevnim satima. Vrijeme za odmor ili koroštenje hotelskog SPA centra koji je uključen u cijenu. Planirani polazak prema Dubrovniku u 19.30 na doček Nove uz Zdravka Ćolića. Povratak nakon kocerta. Noćenje.

2.DAN 01.01.2024. – ponedjeljak
Doručak. Slobodan dan za istraživanje ljepota Herceg Novog. Herceg Novi je predivan primorski gradić smješten na obali Jadranskog mora. Ova čarobna destinacija, koja se nalazi na samom ulazu u Boku Kotorsku, poznata je po svojoj bogatoj historiji, prekrasnoj arhitekturi i šarmantnom mediteranskom ambijentu. Grad je okružen zelenilom i šumama, a predivni zalasci sunca nad morem čine ga posebno romantičnim mjestom. Herceg Novi također nudi brojne plaže, ugodne šetnice duž obale i raznovrsnu ponudu restorana, kafića i prodavnica. Ovaj biser Crnogorskog primorja privlači turiste svojom ljepotom i gostoljubivošću, te je nezaobilazna destinacija za sve koji žele uživati u mediteranskom duhu i predivnoj prirodi. Poslijepodne organizovani fakultativni odlazak u Kotor i Budvu. Obilazak sa vodičem. Slobodno vrijeme i pripremanje za reprizu novogodišnje noći na Trgu. Povratak nakon koncerta i zabave u kasnim večernjim satima. Dolazak u hotel. Noćenje.

3.DAN 02.01.2024. – ponedjeljak
Doručak. Checkout iz hotela. Polazak prema BiH. Dolazak u Trebinje i obilazak znamenitosti Trebinja sa vodičem. Trebinje je predivan grad smješten u jugoistočnom dijelu Bosne i Hercegovine. Smješteno uz rijeku Trebišnjicu, ovo malo mjesto oduzima dah svojom prirodnom ljepotom i bogatom kulturnom baštinom. Poznato po svojoj mediteranskoj klimi, Trebinje nudi blagu zimu i tople ljetne dane, što ga čini idealnim odredištem tokom cijele godine. Slobodno vrijeme cca 2h. Nastavak putovanja prema BiH uz pauze za odmor i osvježenje. Predviđeni dolazak na odredište u večernjim satima.

 

 

FM cijena aranžmana do 04.12: 299 KM
Regularna cijena: 329 KM

 

– Aranžman obuhvata:

* Prijevoz modernim turističkim autobusom ( TV – video, WC , caffe-bar, klima uređaj )
* Smještaj u hotelu Hotel ACD Wellness & Spa 4* na bazi 2 noćenja sa doručkom
* Pratilac grupe i kompletna organizacija putovanja
* Odlazak u Dubrovnik doček Nove godine

– Aranžman ne obuhvata:

* PZO 6 KM ( 12KM za osobe u dobi 60-75 godina)
* Fakultativne izlete
-Izlet u Kotor I Budvu 20 EUR
* Sadržaje koji nisu predviđeni ovim programom
* Doplata za 1/1 sobu 50 KM noć (100 KM ukupno)
* Doplata za sjedište po izboru 50,00 KM (sjedišta iza vozača, sjedišta za stolom, sjediša iza ili ispred 2. vrata) – u zavisnosti od raspoloživosti
*Doplata za dodatno sjedište 100 KM
*Taksa 2 noći 6KM

-Potrebna dokumenacija:

* Pasoš