Zenica: +387 32 245 451 // Sarajevo: +387 33 271 281

Dobro došli / BISS - TOURS d.o.o. / Webmail

Kušadasi

Kušadasi
već od 329 KM
  • Ljeto 2019
  • BUS
  • Doručak
  • Hotel
  • Izlet/Obilazak
  • Pratilac grupe


RASPORED & DETALJI

LJETO ZA MLADE 2019
Turska – Kušadasi (12 dana autobusom)

 

 

KUŠADASI – lociran 75 km južno od Izmira, u istoimenom zalivu, najpopularniji je ljetnji turistički centar turske egejske obale. Sunčanje na pješčanim plažama, raznoliki večernji i noćni život, bogatstvo historijskih spomenika učiniće boravak u Kušadasiju nezaboravnim. Kulturno historijsko naslijeđe iz vremena antičke Grčke, blizina Efesa, atraktivni izleti samo su dodatne atrakcije koje Kušadasi nudi svojim posjetiocima. Kušadasi ima tipičnu mediteransku klimu sa toplim ljetima i blagim zimama, tako da turistička sezona traje dosta dugo. U samom centru Kušadasija nalazi se bazar koji će vam pružiti osećaj pravog Orijenta – cjenkanje je obavezno. Za mlade i one koji se mladima osjećaju Kušadasi nudi čuveni Bar street (ulicu barova), gdje Vas očekuje nevjerovatan provod do ranih jutarnjih časova. Neka zabava počne!!!

 

 

1. DAN (BIH)
Polazak iz BiH u jutarnjim satima. Vožnja preko Srbije i Bugarske sa usputnim zadržavanjima radi pauze i odmora.

2 – 10. DAN (KUŠADASI)
Prelazak trajektom moreuza Dardaneli, odakle se upućujemo u naše krajnje odredište – nevjerovatni Kušadasi! Smještaj grupe i upoznavanje sa mjestom boravka… Biser Egejskog mora pružiće vam savršenu kombinaciju odmora i zabave. Mediteranska klima, bistro plavo more, obilje plaža i uvala, mogućnost mnogobrojnih izleta, tradicionalna jela i muzika obećavaju prelijep odmor. Veliki broj mladih pravi svake godine fantastičnu atmosferu, i zahvaljujući mnogim coctail, beach, boat, tematskim i karaoke žurkama, doživjet ćete vrhunac zabave tokom našeg boravka!

11. DAN (TURSKA – BUGARSKA)
Poslije napuštanja soba i slobodnog vremena za šoping, krećemo nazad ka BiH.

12. DAN (BIH)
Dolazak u BIH u predvečernjim satima.

 

HIPER FIRST MINUTE – 100 KM uračunat u cijene u tabeli
* za prijave do 31.03.

 

 

CIJENA UKLJUČUJE:

• Kompletnu organizaciju uz pratioca putovanja.
• 9 noćenja sa doručkom u izabranom hotelu u Kušadasiju
• Prevoz modernim turističkim autobusima (KLIMA, WC, TV, VIDEO) na navedenim relacijama.

CIJENA NE UKLJUČUJE:

• Fakultativne izlete
• Putničko i zdravstveno osiguranje 2 KM po danu

NAPOMENA:

• Svaki putnik mora imati uplaćeno putničko zdravstveno osiguranje (vlastito ili uplaćeno putem agencije) bez obzira da li podliježe procesu viziranja BH pasoša ili ne.
• Kalkulacija je pravljena na minimum 30 prijavljenih putnika. Putovanje se realizuje u slučaju da je prijavljeno minimum 30 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih, polazak se planira iz Beograda uz individualni transfer. U slučaju polaska iz Beograda, cijena aranžmana se umanjuje za 70,00KM po osobi, zbog troškova transfera. Potvrda putovanja i uplata posljenjih 70,00KM aranžmana je 10 dana prije polaska.
• Potrebna dokumenacija:
* Biometrijski pasoš sa rokom važenja najmanje 90 dana od dana povratka sa putovanja

 

Za ovaj aranžman vrijede Opšti uslovi putovanja „BABIĆ-BISSTOURS“ d.o.o. Zenica iz 2008. a koji su usklađeni sa UTA BIH standardima

 

 

OPIS SMJEŠTAJA:

HOTEL DEMIRGI
Demirgi hotel se nalazi 100 metara  od centra Kušadasija i na 700 m od gradske plaže. Hotel se nalazi u neposrednoj  blizini barova i restorana. U blizini hotela se nalazi stajalište mini buseva. Hotel poseduje sobe sa klimom (uz doplatu), TWC i mini bar.

HOTEL CANKAYA 3*
Hotel Cankaya 3* se nalazi u blizini centra grada, 300 m od glavne pješačke zone, 500 m od Bar street-a i na oko 700 m od gradske plaže. Bus stanica se nalazi ispred hotela. Hotel ima bazen, a oko bazena ležaljke i suncobrane.  Sve sobe u hotelu su dvokrevetene i trokrevetne. Čišćenje soba se obavlja svakodnevno u hotelu. Sve sobe gledaju na glavni ulaz hotela, ulicu ili bazen.

HOTEL NEOPOL
Hotel NEOPOL je smješten izmedju bujnog zelenila borovine i palminog drveća odakle se pruza pogled na Egejsko more. Smeštaj je od najbliže plaže udaljen 500 m a od centra Kušadasija 1.5 km. Sve četvorokrevetne sobe su dupleksi (sa galerijom) i posjeduju TV, fen, mini bar, telefon, sef i klimu. U sklopu hotela se nalaze bazen, restoran i dva bara.