fbpx
Zenica: +387 32 245 451 // Sarajevo: +387 33 271 281

LJUBLJANA + Bled

Ljubljana
već od 159 KM
  • Februar
  • BUS - visoka turistička klasa
  • Doručak
  • Hotel
  • Izlet/Obilazak
  • Organizacija putovanja
  • Pratilac grupe


RASPORED & DETALJI

1. DAN (petak) 17.02

Polazak iz Sarajeva u večernjim satima (22:00). Vožnja preko Zenice, Doboja i Bosanskog Broda uz usputna prikupljanja putnika i pauze po potrebi grupe. Noćna vožnja dalje kroz Hrvatsku..

2. DAN (subota)
Dolazak u Ljubljanu (Obilazak stare Ljubljane-historijiski dio, gradske vijećnice, Roba fontane, zatim prelazak preko trostrukog mosta, Mestni trg, Zmajski most, Trg republike, mogućnost odlaska na stari grad uz individualno plaćanje uspinjače…) ili slobodno vrijeme u centru grada. Odlazak u shopping centar Supernova koji pruža jedinstveno shopping iskustvo – u opuštenoj i ugodnoj atmosferi nudi vrhunski kvalitetne priznate marke. Supernova je svijet u malom, gdje se svako osjeća dobrodošao. Slobodno vrijeme za shopping, razgledanje ili odmor u nekom od mnogobrojnih restorana i kafića unutar samog centra.Check in u hotel.Slobodno vrijeme.Noćenje

3. DAN (nedjelja)
Doručak. Odlazak na jezero Bled koje je biser slovenačkih Alpa, okružen planinskim vrhovima koji dodatno doprinose ljepoti jezera, a na sredini jezera nalazi se ostrvce na kojem je crkva Sv. Marije. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti: šetnja uz jezero, posjeta bledskoj tvrđavi sa koje se pruža čaroban pogled na jezero i okolinu, vožnja čamcem do Bledskog ostrva (Ne propustite priliku da povučete uže i zazvonite zvoncem za sreću, što će prema legend omogućiti ispunjenje Vaših želja – doplata na licu mjesta). Odmor za kafu i čuvene bledske krempite. U poslijepodnevnim satima polazak za BiH.

 

 

CIJENA ARANŽMANA 159 KM

 

 

Aranžman obuhvata:

* Prijevoz modernim turističkim autobusom (TV – video, WC , caffe-bar, klima uređaj)
* 1 noćenja s doručkom u hotelu 3* u 1/2 i 1/3 sobama u Ljubljani
* Pratilac grupe i kompletna organizacija putovanja
* Obilazak Ljubljane

Aranžman ne obuhvata:

* PZO 6 KM
* Sadržaje koji nisu predviđeni ovim programom
* Ulaznice
* Fakultativne izlete

Potrebna dokumentacija:

*Biometrijski pasoš sa rokom važenja najmanje 90 dana od dana polaska na putovanje

 

 

 

Za ovaj aranžman vrijede Opšti uslovi putovanja „BABIĆ-BISSTOURS“ d.o.o. Zenica iz 2008. a koji su usklađeni sa UTA BIH standardima.