fbpx
Zenica: +387 32 245 451 // Sarajevo: +387 33 271 281

Ljubljana + Primark shopping

Ljubljana
već od 75 KM
  • Februar
  • BUS - visoka turistička klasa
  • Izlet/Obilazak
  • Organizacija putovanja
  • Pratilac grupe


RASPORED & DETALJI

Emona, Laibach ili Lubiana, sve su to isti nazivi za glavni grad Slovenije, Ljubljanu. Smještena na rijeci Ljubljanici, mjesto je za koje se vežu zanimljive legende. Ljubljana ima sve što imaju moderne metropole, a uz to je uspjela očuvati ljubaznu i opuštenu atmosferu malog mjesta. Ona je živopisan i živahan grad koji iznenađuje.

 

 

BiH– LJUBLJANA
Polazak sa dogovorenog mjesta u kasnim večernjim satima. Nastavak vožnje i prikupljanje putnika u Visokom, Kaknju, Zenici, Žepču, Maglaju, Doboju… Pauze prema potrebi grupe.

LJUBLJANA-BiH
Odlazimo u pravcu BTC City šoping centra – Ljubljana. Predviđeni dolazak je oko 9:00h.

Više od 450 trgovina u BTC Cityju nude proizvode raznih ponuđača uključujući Apple, Benetton, Boss, C&A, Desigual, Furla, Gap, Kenzo, Police, Ralph Lauren, Rossignol, Roxy, Samsonite, Ugg, Under Armour, Zara i Primark, kao i razne druge marke.

Osim robnih kuća i trgovina koje nude proizvode renomiranih svjetskih i slovenskih brendova možete pronaći i brojne lijepe butike i male specijalizirane trgovine. Tijekom cijele godine, bez obzira na godišnje doba, možete uživati u raznim događanjima od kulturne i sportske ponude, te gastronomskih užitaka.

U 14,00 autobus će krenuti od BTC City centra prema centru Ljubljane. Šetnja pješačkom zonom preko Tromostja, Starog Mestnog trga, gradske tržnice ili Mesarjevog mostas sve do Zmajskog mosta ili starog grada uz pratitelja putovanja.

Za one koji ne žele u centar Ljubljane jer nisu stigli još sve kupit- moguć ostanak u BTC-u cijeli dan.

Polazak iz Ljubljane u smjeru BTC-a u 18:00 iz BTC a u 18:15 sati.

 

 

Cijena aranžmana: 75 KM
Termini 10.02/24.02

 

Aranžman obuhvata:

* Prijevoz modernim turističkim autobusom ( TV – video, WC , caffe-bar, klima uređaj )
* Pratilac grupe i kompletna organizacija putovanja

Aranžman ne obuhvata:

* PZO 2 KM/danu
* Sadržaje koji nisu predviđeni ovim programom

Potrebna dokumentacija:

*Pasoš

 

 

Za ovaj aranžman vrijede Opšti uslovi putovanja „BABIĆ-BISSTOURS“ d.o.o. Zenica iz 2008. a koji su usklađeni sa UTA BIH standardima.