Zenica: +387 32 245 451 // Sarajevo: +387 33 271 281

Dobro došli / BISS - TOURS d.o.o. / Webmail

NOVA GODINA 2021. BEOGRAD – NOVI SAD

Belgrade, Serbia
već od 159 KM
  • Nova godina
  • BUS - visoka turistička klasa
  • Doručak
  • Hotel
  • Organizacija putovanja
  • Pratilac grupe


RASPORED & DETALJI

 

NOVA GODINA 2021. BEOGRAD – NOVI SAD
3 dana 2 n/d

 

Jednom kada posjetite Beograd, pogotovo ako je povod Nova godina, uvijek ćete se vraćati. Utisci o bilo kojem gradu su subjektivni, ali za Beograd postoji dosta stvari oko kojih će se svi koji su ga posjetili složiti. Bogat i živ noćni život, obilje ukusnih jela po niskim cijenama, neuobičajeno ljubazni i gostoljubivi ljudi. Beograd ima dobru reputaciju za noćni život sa veoma dobrim razlogom. Bez obzira na to koliko godina imate, kakav je vaš životni stil i koliko novca želite da potrošite pronaći ćete nešto za sebe. Nedavno je, prema nekoliko lokalnih, regionalnih i međunarodnih časopisa, posebno New York Times i CNN, Beograd postao regionalni centar noćnog života. Da Beograd osim noćnog života nudi i obilje drugih turističkih atrakcija, uvjerit ćete se sami. Postoje mjesta u Beogradu koje obavezno morate da vidite i osjetite. Ulice, trgovi, spomenici, parkovi, česme,… i druge znamenitosti koje zaslužuju preporuku.

 

1.dan 31.12.2020./ četvrtak/
Polazak iz Zenice u 00:01. Vožnja preko Kaknja, Visokog, Sarajeva uz usputno prikupljanje putnika. Dolazak u Beograd u jutarnjim satima. Fakultativno: obilazak Beograda i njegovih znamenitosti (Narodna skupština, Crkva sv. Marka, Stari dvor, Novi dvor, Pionirski park, Trg Nikole Pašića, Terazije, Trg Republike, Skadarlija, Knez Mihajlova, Kalemegdan…) Smještaj grupe u hotel u poslijepodnevnim satima. Slobodno vrijeme i odmor. Individualni odlazak na doček Nove godine. SRETNA NOVA GODINA  Noćenje.

2.dan 01.01.2021./ petak/
Doručak. Slobodno vrijeme ili Fakultativno: posjeta Novom Sadu I obilazak znamenitosti: Narodno pozorište, Trg Slobode, Tanurdžićeva palata, Rimokatolička crkva, Vladičin Dvor, spomenici, Petrovaradinska tvrđava. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. Povratak u Beograd. U večernjim satima fakultativno: romantično krstarenje Dunavom i Savom, rijekama na čijem ušću Beograd leži i koje uobličavaju duh grada – to je još jedan je od načina da upoznate Beograd. Prepustite se prijatnom krstarenju širokim i mirnim ravničarskim Dunavom i prelijepom Savom. Ostavite gradsku vrevu i saobraćajne gužve, opustite se i uživajte u veličanstvenim rijekama i u ugodnoj atmosferi na brodu. Povratak u hotel. Noćenje.

3.dan 02.01.2021./ subota/
Doručak. Odjava iz hotela. Slobodno vrijeme u Beogradu. Odlazak u shopping centar Ušće. Polazak za BiH u poslijepodnevnim satima.

 

 

FM cijena aranžmana 159 KM
(za prijave I uplate avansa do 10.12.2020.)

REGULARNA CIJENA 189 KM

 

 

Aranžman obuhvata:

* Prijevoz modernim turističkim autobusom ( TV – video, WC , caffe-bar, klima uređaj )
* Smještaj u hotelu 3* u Beogradu na bazi 2 noćenja sa doručkom
* Pratilac grupe i kompletna organizacija putovanja

Aranžman ne obuhvata:

* PZO 6 KM ( 12KM za osobe u dobi 60-75 godina)
* Fakultativne izlete: Obilazak Beograda 10€, Krstarenje 10€ ( paket izleta – 15 € ).
Novi Sad 15€
* Sadržaje koji nisu predviđeni ovim programom, ulaznice…
* Doplata za 1/1 sobu 35 KM noć (70 KM ukupno)
* Doplata za sjedište po izboru 50,00 KM (sjedišta iza vozača, sjedišta za stolom, sjediša iza ili ispred 2. vrata) – u zavisnosti od raspoloživosti

Potrebna dokumenacija:

* Lična karta ili pasoš

 

 

Za ovaj aranžman vrijede Opšti uslovi putovanja „BABIĆ-BISSTOURS“ d.o.o. Zenica iz 2008. a koji su usklađeni sa UTA BIH standardima.