fbpx
Zenica: +387 32 245 451 // Sarajevo: +387 33 271 281

Dobro došli / BISS - TOURS d.o.o. / Webmail

NOVA GODINA 2022. SPECIAL Kumburgaz Marin Princess 5* (AVIO)

Kamburgaz
već od 789 KM
  • Nova godina
  • Avio aranžman
  • Doručak
  • Hotel
  • Izlet/Obilazak
  • Organizacija putovanja
  • Pratilac grupe


RASPORED & DETALJI

Zatvoreni bazen – Saune – Hamam

 

 

Vodimo vas na doček Nove godine u Kumburgaz, mjesto nadomak Istanbula,, na obali Mramornog mora.
Ispratite staru i dočekajte novu godinu u Hotelu sa 5* sa gala večerom za doček nove 2022. godine uz muziku uživo. Kumburgaz je gradić nedaleko od Istanbula (oko 60km), ušuškan u zalivu Mramornog mora i okružen bogatom mediteranskom vegetacijom. Karakterišu ga dugačke pješčane plaže, čisto i toplo more. Dužinom pješčane plaže prostire se šetalište sa mnogobrojnim restoranima, kafićima, slastičarnicama, suvenirnicama. Radoznali posjetioci u južnom dijelu mjesta u produžetku šetalista mogu pronaći i neke od skrivenih pješčanih plaža, koje krase ovaj dio Mramornog mora. Bogata turska kuhinja, bogatstvo prirodnog okruženja, tradicionalna turska gostoprimljivost, mogućnost obilazaka i posjeta raznih turističkih sadržaja su samo dio onoga što Vas čeka ukoliko se odlučite za odmor na Mramornom moru.

 

 

1 DAN, 30.12.2021. / četvrtak / – Istanbul CJELODNEVNO
Let sa Sarajevoskog aerodroma u 13:20h okupljanje u 12:00h .Let broj TK 7867 .Dolazak u Istanbul . Transfer u hotel .Smještaj grupe u hotel Kumburgaz Marin Princess Hotel 5*****. Iskoristite vrijeme i ugodite sebi i uživajte u Spa i Welness sadržajima koje hotel nudi: zatvoreni bazen sa grijanom morskom vodom, herbalna sauna, finska sauna, turski hamam. Za one koji žele ostati u formi i tokom odmora – na raspolaganju je teretana. Želimo vam lijep i ugodan odmor.

2 DAN, 31.12.2021. / petak / – Kumburgaz Marin Princess – Silivri – DOČEK NOVE 2022. GODINE
Doručak u hotelu. U podnevnim satima fakultativno: Izlet u Silivri: Marina na obali Mramornog mora, veoma fotogeničan grad, poznat po festivalu jogurta koji se održava svakog avgusta, kao i mjesto gdje se nalazi najveći zatvor u Evropi. Omiljeno mjesto za one koji žele pobjeći od Istanbulske gužve – jer je bio omiljena vikend destinacija za mnoge stanovnike Istanbula koji bi dolazili ovdje da provedu svoj vikend uživajući u plažama, mirnoj atmosferi i ostalim blagodatima koje nudi ovo geografsko područje – pa se tako Silivri razvijao i u turističkom smislu od pedesetih godina 20. vijeka pa sve do danas. Povratak u hotel u poslijepodnevnim satima. Pripreme za doček nove godine. GALA VEČERA: 5 slijedova hladna plata, glavno jelo, desert, sezonsko voće (piće uz večeru posebno se plaća). Uz muziku uživo. SRETNA NOVA 2022. GODINA 😊 😊 😊

3 DAN, 01.01.2022. / subota / Kumburgaz Marin Princess
Doručak u hotelu. Dan predviđen za odmor i relaksaciju na zatvorenom bazenu, turski hamam, saune..

4 DAN, 02.01.2022. / nedjelja / Kumburgaz Marin Princess – Istanbul POLUDNEVNO
Doručak u hotelu. Fakultativno Istanbul NOVOGODIŠNJI SHOPPING. Za sve one koje žele provesti dan u Istanbulu bez obaveza – po vlastitom planu i programu u kupovini na Kapali Čaršiji, šetajući starim dijelom Istanbula, uživaju u turskoj kafi i čaju i brojnim drugim delicijama. Povratak u Kumburgaz u večernjim satima. Noćenje.

5 DAN, 03.01.2022. / ponedjeljak / Kumburgaz – Sarajevo
Doručak u hotelu. Check out iz hotela, Okupljanje kod recepcije hotela u 09:00h .Transfer do aerodroma .Povratni let iz TK1021 iz Istanbula u 12:45h po lokanom vremenu

 

 

HIT PONUDA ZA NOVU GODINU: 789 KM
REDOVNA CIJENA ARANŽMANA: 989 KM

 

 

Aranžman obuhvata:

▪ Avio prijevoz na relaciji Sarajevo-Istanbul-Sarajevo Turkish airlines/Anadolu jet
*Aerodromske takse
*Transfer na relaciji aerodrom-hotel-aerodrom
▪ Smještaj u turističkom mjestu Kumburgaz na bazi 4 noćenja sa doručkom u HOTEL KUMBURGAZ MARIN PRINCESS 5***** | više informacija o hotelu možete dobiti na linku:
http://www.kumburgazmarinprincess.com/
• wellness zona: indoor bazen sa grijanom vodom, saune, turski hamam, fitness)
• besplatan wifi zajedničkim prostorijama hotela
• GALA VEČERA za doček Nove 2022. godine (31.12.2021.)
• Pratilac grupe i kompletna organizacija putovanja
• Obilazak Edirnea

Aranžman ne obuhvata:

• PZO 10,00 KM (20,00 KM za osobe u dobi 60-75 godina)
• boravišna taksa u hotelu 2 KM po danu po osobi (10 KM za 5 noćenja)
• doplatu za jednokrevetnu sobu 80 KM
• individualne troškove i fakultativne izlete
Istanbul Free time 10,00 €, Silivri 10,00 €

DODATNE NAPOMENE I INFORMACIJE

• Svi putnici su dužni da poštuju važeća pravila svih zemalja kroz koje se putuje u pogledu poštivanja higijensko epidemioloških mjera koje budu na snazi u trenutku putovanja.
• Putna isprava (pasoš) mora vrijediti minimalno 150 dana od dana ulaska u Tursku. Svi putnici su obavezni da vode računa o svojim putnim ispravama!
• Trenutno se primjenjuje 3G pravilo za ulazak u Tursku:
◦ Dokaz o vakcinaciji (obje doze vakcine i da je prošlo minimalno 14 dana od revakcinacije na dan ulaska u Tursku)
◦ Dokaz o prebolovanoj koroni u posljednjih 6. mjeseci (serološki test)
◦ Antigen (brzi test) radi se dan prije polaska

Informacije o hotelu: Ovaj hotel smješten je u primorskom gradiću Kumburgazu u blizini Istanbula, a uključuje 2 bazena, fitness centar, saunu i turski hamam. U sklopu objekta gosti mogu besplatno koristiti WiFi. Sobe u hotelu Kumburgaz Marin Princess imaju TV sa satelitskim programima i radni stol. Pojedine imaju hidromasažnu kadu i veliki prostor za sjedenje. Hotel Kumburgaz Marin Princess poslužuje bogati bife doručak u jutarnjim satima. Objekt također sadrži restoran Golden, u kojemu se poslužuju jela međunarodne kuhinje za ručak i večeru. Gosti se mogu opustiti uz vanjski bazen s toboganima. Hotel se nalazi na privatnoj plaži sa molom, suncobranima i ležaljkama na raspolaganju gostima.

 

POTREBNA DOKUMENTACIJA:

• Biometrijski pasoš sa rokom važenja 150 dana od dana povratka sa putovanja

 

 

Za ovaj aranžman vrijede Opšti uslovi putovanja „BABIĆ-BISSTOURS“ d.o.o. Zenica iz 2008. a koji su usklađeni sa UTA


VAŽNO!
POLASCI U JANAURU 2021

Iz BiH 12.01.2021. I 26.01.2021.
Iz Skandinavije 15.01.2021. I 29.01.2021.