fbpx
Zenica: +387 32 245 451 // Sarajevo: +387 33 271 281

Opatija

Opatija
već od 169 KM
  • Februar
  • BUS - visoka turistička klasa
  • Doručak
  • Hotel
  • Izlet/Obilazak
  • Organizacija putovanja
  • Pratilac grupe


RASPORED & DETALJI

1.dan 10.02.2023
Polazak u večernjim satima iz Sarajeva, Visoko,Zenica,Doboj… uz pauze prema potrebi grupe .

2.dan
Dolazak u Opatiju predviđen u prijepodnevnim časovima (“Prva dama”, “Sankt Jakobi”, “Abbazia”, “Kraljica turizma”, “Biser Jadrana” samo su neka od imena koja Opatija nosi sa savršenom elegancijom, zaštićena zaleđem šumovitih brežuljaka i Učke, ondje gdje se Istri pridružuje Kvarnerska rivijera. Mondenski gradić na Jadranskom moru i centar opatijske rivijere sa bezbroj hotela, prelijepim vilama, šetalištima i parkovima, odličnim plažama…) Po dolasku slijedi kraće razgledanje znamenitosti Opatije – VILA i PARK ANGIOLINA, PARK SV. JAKOVA, FONTANA HELIJA I SELENE, DJEVOJKA SA GALEBOM, MADONA DEL MARE (Raskošna vegetacija, blaga klima, kao i idilični mediteranski ambijent… Opatijska rivijera ističe jedinstveno šetalište, znameniti lungomare i niz šumskih staza – onih laganih, rekreacijskih, i onih nešto težih, planinarskih, usmjerenih prema Parku prirode Učki.Gradski parkovi Angiolina i sv. Jurja čine parkovnu arhitekturu Opatije. Uz to, Park sv. Jurja ovjenčan je nagradom za najljepši hrvatski park. U nastavku, oko 14h, smještaj u hotel. Slobodno poslijepodne za individualne aktivnosti, odmor i šetnju prelijepo uređenim šetalištem uz obalu mora. Povratak u hotel. Noćenje.

3. dan 12.02.2023
Doručak. Odjava iz hotela. Kraća vožnja do Rijeke. pauza za razgledanje, oko 2h. U nastavku tržni centar TOWER CITY u Rijeci. Slobodno vrijeme za soping. u 16h polazak u pravcu BiH. Dolazak na odredište u večernjim časovima.

 

 

 

CIJENA ARANŽMANA 169 KM

 

 

 

Aranžman obuhvata:

* Prijevoz modernim turističkim autobusom (TV – video, WC , caffe-bar, klima uređaj)
* 1 noćenja s doručkom u hotelu 3* u 1/2 i 1/3 sobama u Opatiji
* Pratilac grupe i kompletna organizacija putovanja
* Obilazak Opatije,Rijeke,shopping centar

Aranžman ne obuhvata:

* PZO 6 KM
* Taksa u hotelu 4 KM
* Sadržaje koji nisu predviđeni ovim programom
* Ulaznice

Potrebna dokumentacija:

*Biometrijski pasoš sa rokom važenja najmanje 90 dana od dana polaska na putovanje
3G pravilo

 

 

Za ovaj aranžman vrijede Opšti uslovi putovanja „BABIĆ-BISSTOURS“ d.o.o. Zenica iz 2008. a koji su usklađeni sa UTA BIH standardima.