Zenica: +387 32 245 451 // Sarajevo: +387 33 271 281

Dobro došli / BISS - TOURS d.o.o. / Webmail

SPECIJALNO: Primošten / 8. Mart

Primošten
već od 165 KM
  • Mart 2019
  • Bazen
  • BUS
  • Hotel
  • Izlet/Obilazak
  • Polupansion
  • Pratilac grupe


RASPORED & DETALJI

 

SPECIJALNA PONUDA ZA 8. MART
PRIMOŠTEN (+ Split + Šibenik + Trogir)

 

Dalmatinski turistički biser, jednan od najpoznatijih turističkih centara Dalmacije, smješten na malom brežuljkastom ostrvu, koji je danas s kopnom povezan prirodnim mostom, između dvije uvale, 25 km od Šibenika i 60 km od Splita.

Okružen sa sedam otočića, Primošten je poseban dar prirode koji nikog ne ostavlja ravnodušnim. Ono što škrta priroda nije dala, vrijedni ljudi sami su stvorili i učinili Primošten jednim od najprivlačnijih odredišta na Jadranu. Kamene kuće, crkve i uske kale savršen su sklad prošlosti i sadašnjosti.

Provedite nezaboravan vikend u hotelu Zora, okruženom stjenovitim i šljunčanim plažama duž kojih se, u gustoj borovoj šumi, proteže 800m dugo popločano šetalište. Upravo odavde pruža se prelijep pogled na stari dio grada.

 

1. DAN, 08.03.2019.
Polazak ispred Zemaljskog muzeja u Sarajevu u 05.00h. Putovanje preko Visokog, Kaknja, Zenice, Travnika, Bugojna do Splita. Po dolasku u Split u podnevnim satima slijedi shopping u City center One – prestižna shopping destinacija s velikim brojem trgovačkih brendova te niz svjetskih modnih marki. Zatim slijedi obilazak grada i slobodno vrijeme za šetnju poznatom splitskom rivom. U poslijepodnevnim satima slijedi nastavak putovanja prema Primoštenu. Dolazak u Primošten i smještaj u hotel Zora. Večera. Slobodno vrijeme za kupanje u hotelskom bazenu s grijanom morskom vodom ili korištenje saune i fitnessa. Noćenje.

2. DAN, 09.03.2019.
Nakon doručka slijedi fakultativni izlet u Šibenik i Nacionalni park KRKA poznat po velikom broju jezera i slapova. NP je ime dobio po rijeci Krki koja je dio parka. Obuhvata područje uz rijeku Krku koja izvire u podnožju planine Dinare kod Knina, teče kroz kanjon dug 75 km, protječe kroz Prokljansko jezero, te utječe u Šibenski zaljev. Rijeka Krka danas ima 7 sedrenih slapova i njene ljepote predstavljaju prirodni fenomen. Nakon obilaska parka slijedi povratak u hotel. Slobodno vrijeme do večere. Večera. Slijedi zabavno veče uz muziku uživo do kasnih noćnih sati. Noćenje.

3. DAN, 10.03.2019.
Doručak. Odjava iz hotela. Slijedi odlazak u razgledanje grada Primoštena. U podnevnim satima polazak za BiH. Vožnja prema Trogiru. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. Nastavak vožnje preko Splita do krajnjeg odredišta. Dolazak u večernjim satima.

 

CIJENA: 165 KM
HOTEL „ZORA“ PRIMOŠTEN

Popust za djecu do 12 godina 30%

 

Aranžman obuhvata:

– Prijevoz autobusom visoke turističke klase,
– Smještaj u hotelu Zora 3* u Primoštenu u ½ comfort sobama na bazi 2 polupansiona (doručak i večera),
– Korištenje bazena sa grijanom morskom vodom, saune i fitnessa
– Muzika uživo – plesno veče – 09.03.
– GRATIS posjete: Splitu, Primoštenu i Trogiru

Aranžman ne obuhvata:

– Izlet u Šibenik i ulaznica u NP Krka 25,00 KM
– Boravišna taksa 6,00 KM
– PZO 6,00 KM (12 KM za osobe u dobi 60-75 godina)
– Doplata za jednokrevetnu sobu 30,00 KM po noći
* Doplata za posebno sjedište u autobusu 50,00 KM (sjedišta iza vozača, sjedišta za stolom, sjedišta iza 2. vrata)

Obavezna dokumentacija:

– Biometrijski pasoš (sa rokom važenja ne manjim od 90 dana od dana povratka)

 

 

Za ovaj aranžman vrijede Opšti uslovi putovanja „BABIĆ-BISSTOURS“ d.o.o. Zenica iz 2008. a koji su usklađeni sa UTA BIH standardima