Zenica: +387 32 245 451 // Sarajevo: +387 33 271 281

Dobro došli / BISS - TOURS d.o.o. / Webmail

Zagreb shopping tour…

Zagreb, Croatia
već od 45 KM
  • Aktuelna putovanja
  • BUS
  • Pratilac grupe
  • Savremena oprema


RASPORED & DETALJI

 

(IKEA, ARENA CENTAR…)

 

 

Prije više od 900 godina počela je priča o Zagrebu, glavnom gradu Republike Hrvatske. Smješten pod obroncima Medvednice i uz obale rijeke Save, ovaj grad će vam zaželjeti dobrodošlicu otvorena srca i svakim novim korakom po svojim povijesnim uličicama pokazati zašto ga zovu novim ‘must see’ odredištem srednje Europe. Doživite taj „must see“ grad kroz naš shopping tour-u i to u periodu praznika i prazničnih sniženja…

 

1 DAN: 22.12.2018.
Polazak iz Sarajeva u ranim jutarnjim satima (02:30). Nastavak vožnje i prikupljanje putnika u Visokom, Kaknju, Zenici, Žepču i Maglaju…Dolazak u robnu kuću IKEA i Designer outlet Croatia koji je novo iskustvo shoppinga sa više od 100 fashion & lifestyle brandova uz 30 do 70% popusta tokom cijele godine. Slobodno vrijeme za shopping, razgledanje ili odmor u nekom od mnogobrojnih restorana i kafića unutar samog centra. U 14:00h fakultativno obilazak Zagreba (Uspinjača, Zagrebačka katedrala,Trg bana Jelačića, Botanička bašta…). Slobodno vrijeme za uživanje u prazničnom ambijentu. Prošle godine je adventski sajam u Zagrebu proglašen za najbolji u Evropi. Uvjerite se zašto!

U 18.00h odlazak u shopping centar Arena (najmoderniji trgovačko-zabavni centar gdje su se smjestili– Inditex/ Zara, Massimo Dutti, Zara Home, Bershka, Stradivarius, Pull&Bear; H&M I LPP/Reserved, Mohito, Sinsay, Cropp i House; no i Marc Jacobs, See by Chloe, Liu Jo, Napapijri, Michel Kors, Armani, Burberry, Paul Smith, Strellson, Joop!, Church’s, DSQUARED, Cavalli, Moschino i brojni drugi koje možete pronaći  u multibrand trgovinama: XYZ, Fashion&Friends i Élysées Boutique…). U večernjim satima planiran je polazak prema BiH. Vožnja od Zagreba, preko Slavonskog Broda, Doboja, Zenice i dolazak na odredište u kasnim večernjim/ranim jutarnji satima.

 

Cijena aranžmana: 45 KM

 

 

Aranžman obuhvata:

* Prijevoz modernim turističkim autobusom ( TV – video, WC , caffe-bar, klima uređaj )
* Pratilac grupe i kompletna organizacija putovanja
– Aranžman ne obuhvata:
* PZO 2 KM (4 KM za osobe u dobi 60-75 godina)
* Fakultativne izlete
* Sadržaje koji nisu predviđeni ovim programom
* Ulaznice
* Doplata za posebno sjedište u autobusu 50,00 KM (sjedišta iza vozača, sjedišta za stolom, sjedišta iza 2. vrata)

 

Fakultativni izlet:

*Obilazak Zagreba 10 KM

 

Potrebna dokumentacija:

*Biometrijski pasoš

 

 

Za ovaj aranžman vrijede Opšti uslovi putovanja „BABIĆ-BISSTOURS“ d.o.o. Zenica iz 2008. a koji su usklađeni sa UTA BIH standardima.