Zenica: +387 32 245 451 // Sarajevo: +387 33 271 281

Dobro došli / BISS - TOURS d.o.o. / Webmail

BUDIMPEŠTA

Budapest
već od 45 KM
  • Aktuelna putovanja
  • BUS - visoka turistička klasa
  • Organizacija putovanja
  • Pratilac grupe


RASPORED & DETALJI

Budimpešta, ‘kraljica Dunava’, grad mnogobrojnih termi i bivša prijestolnica Ugarskog kraljevstva. Predivna u svako doba godine, okićena za Božić, rasplesana za novu godinu ili rascvjetana u proljeće, mjesto je koje se treba vidjeti i doživjeti. Uživajte u romantičnom ugođaju Budimpešte i lijepog Dunava.

 

 

1. DAN, 17.04.2020./ Petak/ BiH – BUDIMPEŠTA
Polazak u večernjim satima iz Sarajeva, Zenice, Doboja… Nastavak putovanja kroz Hrvatsku preko Osijeka i Belog Manastira.

2. DAN, 18.04.2020. / Subota / BUDIMPEŠTA
Putovanje u jutarnjim satima kroz Mađarsku. Dolazak u Budimpeštu. Slobodno vrijeme ili Fakultativno obilazak grada sa pratiocem putovanja (Trg heroja, Andrassy avenija, zgrada Parlamenta, Ribarska tvrđava i Citadela… ). Slobodno vrijeme u centru grad u čuvenoj Vaci ulici. U predvečernjim satima fakultativno romantična plovidba Dunavom – prilika da se opustite i doživjeti mađarsku prijestolnicu ploveći pored Margaretinog otoka i ispod poznatih mostova s panoramskim pogledom na dunavsku i peštansku stranu grada koji će vas očarati svojom ljepotom. Polazak prema BiH u večernjim satima. Dolazak na odredište u kasnim večernjim/ranim jutarnjim satima narednog dana.

 

 

CIJENA ARANŽMANA

55 KM (Sarajevo, Visoko, Kakanj, Zenica)
45 KM (Žepče, Maglaj, Doboj)

 

 

Aranžman obuhvata:

*Prijevoz autobusom visoke turističke klase,
*Pratilac grupe tokom putovanja,
*Pripremu I organizaciju putovanja

Aranžman ne obuhvata:

*Obavezno putničko zdravstveno osiguranje: 4,00 KM(8 KM za osobe u dobi 60-75 godina)
* Doplata za posebno odabrano sjedište u autobusu (sjedišta iza vozača, sjedišta za stolom, sjedišta iza 2. vrata) -50,00 KM, doplata za ostala sjedišta po izboru – 20,00 KM (Smještaj putnika u autobusu po redoslijedu prijava. Nije obavezna doplata sjedišta!)
*Ulaznice u objekte

Fakultativni (neobavezni) izleti:
-Obilazak Budimpešte u pratnji vodiča 10 €
-Plovidba Dunavom 10 €

Obavezna dokumentacija:

– Biometrijski pasoš (sa rokom važenja ne manjim od 90 dana od dana povratka)

 

 

Za ovaj aranžman vrijede Opšti uslovi putovanja „BABIĆ-BISSTOURS“ d.o.o. Zenica iz 2008. a koji su usklađeni sa UTA BIH standardima