fbpx
Zenica: +387 32 245 451 // Sarajevo: +387 33 271 281

HVAR – 2 allinclusive u hotelu Hvar Jelsa!

HVAR
već od 289 KM
  • Maj
  • All inclusive
  • BUS - visoka turistička klasa
  • Hotel
  • Pratilac grupe


RASPORED & DETALJI

Hvar, jedan od bisera Jadranskog mora, očarava svojom prirodnom ljepotom i bogatom kulturnom baštinom. Okupan kristalno čistim morem i obasjan suncem veći dio godine, Hvar privlači posjetitelje svojim slikovitim plažama, uvalama i šarmantnim mediteranskim gradom. Osim prekrasnih pejzaža, otok obiluje historijskim znamenitostima poput srednjovjekovne tvrđave Španjola. Svojom živopisnom prirodom, gastronomskom ponudom bogatom svježom ribom i lokalnim specijalitetima te gostoljubivim stanovništvom, Hvar ostavlja neizbrisiv dojam na svakog posjetitelja.

 

 

1.dan – 01.05., SRIJEDA
Polazak u ranim jutarnjim satima iz Zenice, Kakanja, Visokog preko Mostara I Metkovića. Usputne pauze u toku putovanja po potrebama grupe. Planirani dolazak u Drvenik gdje čekamo trajekt za Sućuraj. Nakon ugodne plovidbe vozimo se do Jelse, gdje se nalazi i naš hotel. Planirani dolazak je u popodnevnim satima. Hotel Hvar Jelsa je elegantni smještajni objekt smješten na prekrasnom otoku Hvaru, u uvali Jelsa. Ovaj hotel nudi izvanredan spoj luksuza, udobnosti i tradicionalne mediteranske atmosfere. Ručak. Gosti hotela Hvar Jelsa mogu uživati u udobnim sobama s modernim sadržajima i prekrasnim pogledom na more ili okolne planine. Hotel nudi raznolike sadržaje za opuštanje i zabavu, uključujući vanjski bazen, restoran s vrhunskom kuhinjom i bar s bogatom ponudom pića. Lokacija hotela u neposrednoj blizini plaže i centra grada Jelsa omogućuje gostima da lako istraže okolicu, uživajući u ljepotama otoka Hvara i brojnim aktivnostima na otvorenom. Uz vrhunsku uslugu i ugodan ambijent, Hotel Hvar Jelsa pruža nezaboravan boravak svakom gostu koji posjeti ovaj prekrasan dio Dalmacije. Večera. Noćenje.

2.dan – 02.05., ČETVRTAK
Doručak. Mogućnost organizovanog odlaska u obilazak starog grada Hvara sa lokalnim vodičem Prošećite kamenim ulicama starog grada Hvara, istražite historijske znamenitosti poput Hvarske katedrale, Tvrdalja i Hvarske tržnice te uživajte u atmosferi ovog prekrasnog mediteranskog grada. Ručak. Slobodno vrijeme za istraživanje sadržaja hotela. Večera. Noćenje.

3. dan – 03.05. PETAK
Doručak. Nakon doručak napuštanje hotela i polazak prema Mostaru. Obilazak s pratiocem grupe. Slobodno vrijeme. Nastavak putovanja i dolazak na odredište u večernjim satima.

 

 

 

FM CIJENA: 289 KM

doplata za 1/1 sobu 90,00 KM
popust za djecu do 9,99 godina – 10%

 

 

 

 

Aranžman obuhvata:

• prijevoz autobusom visoke turističke klase (TV, Video, Caffe, Clima, Radio, DVD, VCD),
• 2 ALLINCLUSIVE u 1/2 i 1/3 sobama u hotelu Hvar 3*
• posjeta Mostaru
• pratilac putovanja ispred agencije
• troškove pripreme i organizacije

Aranžman ne obuvata:

• obavezno putničko-zdravstveno osiguranje: 6,00 KM
• takse u hotelu 6,00 KM
• fakultativni izlet u Hvar 10,00 EUR
• Nadoplata za dodatno mjesto u autobusu 200 KM
• Doplata za posebno sjedište u autobusu 50,00 KM (sjedišta iza vozača, sjedišta za stolom, sjedišta iza 2. vrata)

Potrebna dokumentacija:

• Putna isprava (pasoš, putovnica) biometrijska sa rokom važenja 90 dana od dana polaska na putovanje.

 

 

NAPOMENE:

– Za otkaze putovanja od strane putnika vrijede otkazni rokovi navedeni u Uslovima putovanja, te Vas ljubazno molimo da iste pročitate! Ukoliko želite uplatiti policu Osiguranja od otkaza (u tom slučaju ostvarujete pravo na povrat), molimo da nas kontaktirate!
– Završna obavijest o putovanju se šalje 48 sati prije polaska na put (obavijest o mjestu polaska i vremenu, imenu i kontaktu voditelja putovanja).
– Agencija ne odgovara za izgubljene, oštećene ili otuđene osobne stvari putnika / ostavljene u prijevoznom sredstvu / destinaciji!
– – Agencija nema saznanja o vremenu čekanja na graničnom prijelazu niti je odgovorna za isto, te Vas molimo za razumijevanje.
– – Turistička agencija prilikom organizacije i realizacije putovanja poštuje pravila i propise ”Zakona o radnom vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu” kojim je između ostalog definirano vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača, kao i maksimalno zauzeće autobusa u danu te Vas molimo na razumijevanje i suradnju!
– Upute i Opšti uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Kupovinom putovanja prihvatate navedene uvjete, stoga Vas molimo da ih pažljivo pročitate.

 

 

Za ovaj aranžman vrijede Opšti uslovi putovanja „BABIĆ-BISSTOURS“ d.o.o. Zenica iz 2008. a koji su usklađeni sa UTA BIH standardima.