fbpx
Zenica: +387 32 245 451 // Sarajevo: +387 33 271 281

MAKARSKA – SPLIT – DUBROVNIK

Makarska
već od Na upit
  • Đačke ekskurzije
  • BUS
  • Hotel
  • Izlet / Obilazak
  • Pratilac grupe
  • Puni pansion


RASPORED & DETALJI

 

4 dana 3 puna pansiona

 

 

1.DAN
Polazak sa dogovorenog mjesta. Vožnja preko Rostova prema Šujici. Kraća pauza na Rostovu ili na Šuici. Nastavak putovanja prema Makarskoj. Dolazak u Makarsku u popodnevnim satima. Smještaj grupe u hotel. Slobodno vrijeme do večere. Večera. Zbavno veče. Noćenje.

2.DAN
Doručak. Posjeta Malokološkom muzeju i razgledanje Makarske. Slobodno vrijeme za šetnju. Povratak u hotel na ručak. Fakultativno krstarenje brodicom cca 3 sata. Slobodno poslijepodne za sportske aktivnosti ili kupanje na plaži. Večera. Zabavno veče. Noćenje.

3.DAN
Doručak. Nastavak putovanja prema Splitu. Obilazak i posjeta znamenitosti Splita (Dioklecijanova palata, Dioklecijanovi podrumi, Narodni trg (Pjaca), Prokurative, Sfinga na Peristilu, idr.) i šetnja splitskom rivom do poznatog vidikovca. Ručak lunch paket. Posjeta shopping centru. Povratak u hotel. Večera. Zabavno veče. Noćenje.

4.DAN
Doručak. Napuštanje hotela. Fakultativni odlazak u Dubrovnik, jednu od najljepših destinacija na svijetu, sa bogatom kulturnom baštinom. Grad se nerijetko naziva ”biserom Jadrana”, a 1979. godine uvršten je na UNESCO-v popis Svjetske baštine kao grad bogate kulture i historije. (Gradska Luka, Knežev dvor, mala i velika Onofrijeva fontana, palača Sponza, Placa, Vrata od Pila i dr …). Ručak – lunch paket. Vožnja prema Mostaru, pauza za razgledanje. Obilazak starog dijela grada. Nastavak putovanja, dolazak na odredište u večernjim satima.

 

 

CIJENA NA UPIT
Plaćanje na rate

 

 

– Aranžman obuhvata

*Smještaj u hotelu BONACA sa 3* u Makarskoj na bazi 3 puna pansiona
*Prijevoz autobusima visoke turističke klase (TV, Video, CD, DVD, WC, Caffe)
*Pratilac grupe i kompletna organizacija putovanja
*Posjeta Splitu, Makarskoj i Mostaru
*Putničko zdravstveno osiguranje

– Aranžman ne obuhvata

*Dodatne troškove koji nisu navedeni u programu
* Dubrovnik
* Brodica

Potrebna dokumentacija

*Biometrijski pasoš (sa rokom važenja minimalno 90 dana od dana polaska).

 

Za ovaj aranžman vrijede Opšti uslovi putovanja „BABIĆ-BISSTOURS“ d.o.o. Zenica iz 2008. a koji su usklađeni sa UTA BIH standardima.