fbpx
Zenica: +387 32 245 451 // Sarajevo: +387 33 271 281

Neum / 4 dana 3 puna pansiona

Neum
već od Na upit
  • Đačke ekskurzije
  • BUS
  • Hotel
  • Izlet / Obilazak
  • Pratilac grupe
  • Puni pansion


RASPORED & DETALJI

 

JABLANICA – MOSTAR – VODOPAD KRAVICE – NEUM SPLIT – DUBROVNIK – POČITELJ – BLAGAJ
Aranžman : 4 dana 3 puna pansiona

 

1. DAN Jablanica – Vodopad Kravice – Neum
Polazak sa dogovorenog mjesta u jutarnjim satima. Vožnja u pravcu Jablanice gdje ćemo napraviti pauzu za posjetu muzeju „Bitka za ranjenike“. Nastavak vožnje uz zadržavanje u Mostaru i posjetu starom dijelu grada. Nastavak vožnje prema Vodopadu Kravice – vodopad koji se nalazi nekih 40 km od Mostara gdje se voda rijeke Trebižat  razuđuje i pada sa visine od 30 metara stvarajući prirodni amfiteatar širine 150 metara,te stvarajući prirodnu pretstavu koja podsjeća, naravno u mnogo manjoj mjeri, na slapove Nijagare. Nastavak vožnje prema Neumu i dolazak u večernjim satima. Smještaj u hotelu. Večera. Zabava-disko. Noćenje.

2. DAN Neum – Dubrovnik
Doručak. Upoznavanje sa Neumom jedinim gradom u BiH koji izlazi na more. Slobodno vrijeme. Ručak. Odlazak do Dubrovnika. Obilazak grada i njegovih znamenitosti (Orlandov stup, Palača Sponza, Prijeko ulica, Stradun, Onofrijeva česma-fontana, Ljekarna male brade, Revelin, Knežev dvor i druge znamenitosti). U poslijepodnevnim satima povratak u Neum. Večera. Disko. Noćenje.

3. DAN Split – Shopping centar City One
Doručak. Izlet u Split i razgledanje grada sa pratiocem grupe: Dioklecijanova palata,Dioklecijanovi podrumi, Jupiterov hram, Narodni trg u Splitu, Peristil, Sfinga na Peristilu, Prokurative, Srebrna vrata u Splitu, Zlatna vrata, Vodni trg, Splitska katedrala, splitska riva. Nakon razgledanja jezgre grada Splita, slobodno vrijeme za uživanje na splitskoj rivi ili obližnjem Marjanu koji predstavlja zelenu oazu tik do samog središta Splita. Ručak – Lunch paket. Mogućnost odlaska do shopping centra City centre One. Povratak u Neum . Večera. Disko. Noćenje.

4. DAN Počitelj – Blagaj – Konjic – Titov bunker
Doručak. Check-out. Polazak prema Počitelju historijskom naselju orijentalno-mediteranskog karaktera uz kraći obilazak njegovih znamenitosti. Put nas dalje vodi prema Blagaju gdje idemo posjetit Tekiju na vrelu Bune. Tekija na vrelu Bune u Blagaju predstavlja značajan spomenik kulture iz ranog turskog doba u Bosni i Hercegovini. Ručak u Blagaju. Polazak prema Konjicu i upoznavanja sa prirodno-geografskim i društveno-geografskim karakteristkama tog grada. Odlazak u posjetu Titovom bunkeru Ark D0. Nastavak vožnje prema Sarajevo. Dolazak kući u večernjim satima.

 

CIJENA NA UPIT
Plaćanje na rate

 

Aranžman obuhvata:

*Prijevoz autobusom visoke turističke klase (klima, WC, webasto, cafe bar video…)
*Smještaj u hotelu Zenit na bazi punog pansion
*Licencirani pratilac grupe tokom putovanja
*Ručak u Blagaju
*Obilazak: Jablanice sa muzejom, Mostara, vodopad Kravice, Neum, Split, Dubrovnik, Počitelj, Blagaj,
Konjic sa Titovim bunkerom…
*Putničko i zdravstveno osiguranje

Aranžman ne obuhvata:

*Dodatne sadržaje i troškove koji nisu navedeni u programu

Potrebna dokumentacija:

*Biometrijski pasoš

 

 

Za ovaj aranžman vrijede Opšti uslovi putovanja „BABIĆ-BISSTOURS“ d.o.o. Zenica iz 2008. a koji su usklađeni sa UTA BIH standardima.