fbpx
Zenica: +387 32 245 451 // Sarajevo: +387 33 271 281

OMIŠALJ – RIJEKA – OPATIJA – PULA – BRIJUNI – ZAGREB

Omišalj
već od Na upit
  • Đačke ekskurzije
  • BUS
  • Hotel
  • Izlet / Obilazak
  • Pratilac grupe
  • Puni pansion


RASPORED & DETALJI

 

OMIŠALJ-RIJEKA-OPATIJA-PULA-BRIJUNI-ZAGREB
Aranžman : 4 dana 3 puna pansiona

 

1.DAN
Polazak sa dogovorenom mjestu u ranim jutarnjim satima. Vožnja prema Zagrebu uz kraća zaustavljanja prema potrebi grupe. Dolazak u Zagreb i obilazak njegovih znamenitosti (Trg bana Josipa Jelačića, Dolac, Cvjetni trg, uspinjača, Stari dio grada, kula Lotrščak, Trg sv. Marka, banski dvori, Kamenita vrata, Zagrebačka katedrala i druge znamenitosti). Nastavak putovanja prema Omišalju i dolazak u poslijepodnevnim satima. Smještaj grupe u hotel. Večera. Zabavno veče. Noćenje.
2.DAN
Doručak. Posjeta lučkom gradu Rijeci i obilazak kulturno-historijskih znamenitosti ovog grada. Riječki stari grad omeđen je sa južne strane korzom, koji je središte Rijeke, njena najpoznatija ulica i mjesto javnih događaja. Na sredini korza je Gradski Toranj sa satom, a u neposrednoj blizini se nalazi i palača Wohinz i stara Gradska vijećnica. Ručak – lunch paket. Poslije Rijeke posjeta Opatiji koju često nazivaju i “hrvatskim Monte Carlom”. Na poznatom šetalištu Lungomare imat ćete priliku vidjeti spomenik “ Djevojka s Galebom”, koji predstavlja zaštitni znak Opatije. Slobodno vrijeme. Povratak u Omišalj. Večera. Zabavno veče. Noćenje.
3.DAN
Doručak. Izlet na Brijune u pratnji lokalnih vodiča. NP Brijuni za mnoge predstavljaju raj na Zemlji, oazu veličanstvenog sklada čovjeka, biljnog i životinjskog svijeta. Vozom se posjećuje od centra ostrva udaljeni arheološki lokaliteti, zaljev Verige s ostacima rimske vile rustice kao i safari park, Arheološki muzej te mala gotička crkva. Obilazak Brijunskog mediteranskog vrta koji je posebna atrakcija NP Brijuni. Ručak – lunch paket. Obilazak Pule i pulske Arene u pratnji vodiča. Povratak u hotel. Večera. Zabavno veče. Noćenje.
4.DAN
Doručak. Napuštanje hotela. Nastavak putovanja prema Zagrebu. Odlazak u shopping centar Arena u Zagrebu i posjeta ZOO vrtu Maksimir. Ručak – lunch paket. Nastavak putovanja prema odredištu. Dolazak u kasnim večernjim satima.

 

CIJENA NA UPIT
Plaćanje na rate

 

Aranžman obuhvata:

*Smještaj u hotelskom naselju Omišalj na bazi punog pansiona
*Prijevoz autobusima visoke turističke klase (Klima, TV, Video, CD, DVD, WC, Caffe)
*Pratilac grupe i kompletna organizacija putovanja
*Obilazak Zagreba, Rijeke, Opatije, Pule, NP Brijuni, ZOO vrt u Zagrebu i shopping centar u Zagrebu
*Putničko i zdravstveno osiguranje

Aranžmna ne obuhvata:

*Dodatne troškove koji nisu navedeni u programu

Potrebna dokumentacija

*Biometrijski pasoš (sa rokom važenja minimalno 90 dana od dana polaska)

 

Za ovaj aranžman vrijede Opšti uslovi putovanja „BABIĆ-BISSTOURS“ d.o.o. Zenica iz 2008. a koji su usklađeni sa UTA BIH standardima.